2024 Lig’inde Son!

2024 Lig’inde Son!

Bursa İnovasyon Merkezi tarafından yürütülen Liseli İnovatif Girişimciler Programı 14 Mayıs 2024 tarihinde 38 okuldan 37 öğretmen ve 118 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikle sonlandı. Erhan Acar tarafından verilen Dijital Tasarım Eğitiminde öğrencilerimiz önce Dijital Tasarım Becerilerinin girişimcilik dünyasındaki yerini ve önemini dinlediler. Ardından Canva içinde yapılabilecek afiş, web sitesi, sosyal medya gönderisi gibi araçlar tasarlamak için gerekli bilgileri alarak önümüzdeki yıl programımızda kullanılmak üzere afiş tasarımı ve kendi takımlarına ait logo tasarımı için yarıştılar. Dereceler şu şekildeydi:

.

 Dijital Afiş Tasarımı dalında

  1. Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  2.  Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi
  3. Gemlik Fen Lisesi

Logo Tasarımı dalında

  1. Tophane Mesleki ve Anadolu Lisesi
  2. Osmangazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  3. Gemlik Hisar Anadolu Lisesi

Öğrenci ve öğretmenlerin çok keyif aldığı ve tekrarını sabırsızlıkla beklediklerini belirttikleri 4 haftalık programdan Gemlik, Gürsu, Mudanya, Nilüfer, Osmangazi, Yıldırım ilçelerimizden toplam 400’ün üzerinde öğrenci ve 120’den fazla öğretmen faydalandı.

Programımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı öğrencilerimize ve öğrencilerimize ulaşmamızda ön ayak olan, sadece sınıftaki öğretmenliğiyle yetinmeyerek okul dışı öğrenme ortamlarında da öğrencilerine destek olmak için gayret gösteren öğretmenlerimize tekrar teşekkür ederiz.

Dijital Afiş Tasarımı 1.’ si Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Dijital Afiş Tasarımı 2.’ si Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi

Dijital Afiş Tasarımı 3.’ sü Gemlik Fen Lisesi

Logo Tasarımı 1. si Tophane Mesleki ve Anadolu Lisesi

Logo Tasarımı 2. si Osmangazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Logo Tasarımı 3. sü Gemlik Hisar Anadolu Lisesi